ΡΟΖΕ

 

logo111Οίνος Ροζέ Ξηρόςroze-pet

Ποικιλίες : Σιρά (Syrah) , Ροδίτης, Βραδιανό.

Οινοποίηση : Εκχύλιση για 18 ώρες πριν την έκθλιψη των σταφυλιών.

Στατική απολάσπωση του μούστου.

Αλκοολική ζύμωση για 2 εβδομάδες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.

Προσωπικότητα : Έντονο τριανταφυλλί χρώμα με ωραίες ανταύγειες κερασιού.

Πλούσια μύτη με αρώματα λουλουδιών και κοκκινωπών φρούτων.

Απαλή οξύτητα  ευχάριστη με φρουτώδη γεύση.

Συνοδεύει :
Τα πιο πολλά φαγητά της παραδοσιακής κουζίνας. Ποικιλίες μεζέδες πουλερικά με καυτερές σάλτσες, φρούτα της εποχής.

Σερβίρεται ελαφρώς παγωμένο στους 6– 8 ̊C.

Αλκοολικός βαθμός : 11,5 %vol