Κρασί


Το 2000  ο Χρήστος Δεμερτζής με την βοήθεια και την καθοδήγηση του πατέρα του Φώτη, αναμπέλωσε τον πατρικό Αμπελώνα καλλιεργώντας  παραδοσιακό Σαββατιανό, αρωματικό Ροδίτη, το γοητευτικό Καμπερνέ Σωβινιόν, και μοναδικό Syrah.

Από αυτές τις ποικιλίες σταφυλιών οινοποιεί τα Κρασιά του, παράγοντας ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΟΙΝΟ, εύγευστο και ελαφρύ – ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…, ο οποίος συνοδεύεει ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ τα φαγητά ..και η βασικότερη μέριμνά του είναι το κρασί του  – εφορμόζοντας την κατάλληλη οινοποίηση – “να αφήνει το κεφάλι καθαρό”!!